Jan Meiling, directeur StartLife: ‘Wij zijn enorm trots onze eerste twee premium partners te mogen verwelkomen’. Deze partnerships zullen zorgen voor een intensieve samenwerking met StartLife Startups én met StartHub Wageningen bij het ondersteunen van de startup gemeenschap binnen de sector Food en Agri’.

Ben Smeenk, Rabobank Vallei & Rijn: ‘Wij willen in de Food Valley innovatief ondernemerschap een boost geven. Juist omdat in deze regio veel vernieuwende ideeën ontstaan. Om daaraan invulling te geven heeft de Rabobank het platform ‘Teckle’ gelanceerd. Adviseurs van het Teckle-team helpen innovatieve ondernemers bij het realiseren van hun plannen. Daarnaast zorgt het partnership met StartLife ervoor dat we met een Teckle-adviseur op de incubator ruimtes op de campus  aanwezig zijn om ondernemers (in spé) met raad en daad bij te staan.

“BDO vindt het belangrijk een actieve rol te spelen bij maatschappelijk relevante ontwikkelingen binnen de Foodsector. Binnen deze samenwerking zal BDO concreet bijdragen aan de ontwikkeling en coaching van innovatieve startups in de Food Valley”, zegt Dick den Braber CEO van BDO. “Wij zien er naar uit samen met StartLife verder te investeren in de toekomst van Food Valley”.