StartLife, Rabobank and BDO accountants sign a three year partnership deal

Op 22 september ondertekenen StartLife, Rabobank en BDO accountants een driejarige samenwerkingsovereenkomst ingaande per 1 oktober 2016. 

Jan Meiling, directeur StartLife: ‘Wij zijn enorm trots onze eerste twee premium partners te mogen verwelkomen. Deze partnerships zullen zorgen voor een intensieve samenwerking met StartLife Startups én met StartHub Wageningen bij het ondersteunen van de startup gemeenschap binnen de sector Food en Agri’.

Samenwerking Rabobank en BDO accountants

Ben Smeenk, Rabobank Vallei & Rijn: ‘Wij willen in de Food Valley innovatief ondernemerschap een boost geven. Juist omdat in deze regio veel vernieuwende ideeën ontstaan.

Om daaraan invulling te geven heeft de Rabobank het platform ‘Teckle’ gelanceerd. Adviseurs van het Teckle-team helpen innovatieve ondernemers bij het realiseren van hun plannen.

Daarnaast zorgt het partnership met StartLife ervoor dat we met een Teckle-adviseur op de incubator ruimtes op de campus  aanwezig zijn om ondernemers (in spé) met raad en daad bij te staan.

“BDO vindt het belangrijk een actieve rol te spelen bij maatschappelijk relevante ontwikkelingen binnen de Foodsector. Binnen deze samenwerking zal BDO concreet bijdragen aan de ontwikkeling en coaching van innovatieve startups in de Food Valley”, zegt Dick den Braber CEO van BDO. “Wij zien er naar uit samen met StartLife verder te investeren in de toekomst van Food Valley”.

Opening nieuw kantoor Wageningen 22 september 

Naast het ondertekenen van de contracten vindt op donderdag 22 september om 16.00 uur ook de feestelijke opening van het nieuwe StartLife kantoor plaats door de heer dr. IJ.J.H. (Tijs) Breukink, lid raad van bestuur van Wageningen University & Research.

StartLife nodigt u hiervoor van harte uit.

Voor programma en aanmelding, kijk op www.start-life.nl/events

Locatie nieuw kantoor StartLife 

Gebouw Plus Ultra
Bronland 12h
6708 WH Wageningen

Plus Ultra is het nieuwe incubator en bedrijfsverzamelgebouw (7.000 m2) op de campus waar startende, en kennisintensieve technologische bedrijven in de agro- en food-industrie een plek krijgen voor onderzoek en innovatie. Het prachtige centrale atrium is het kloppend hart van het gebouw van vijf bouwlagen met diverse ontmoetingsruimten, vergaderplekken, pantry’s, flexwerkplekken en een aantal bedrijfsloketten om de startende bedrijven te ondersteunen. ‘StartLife heeft twee kantoren op de vierde verdieping, waarvan een flexruimte waar straks onder andere inloopspreekuren plaats vinden tussen startups en onze nieuwe partners’, aldus Meiling.

Over StartLife en StartHub Wageningen

StartLife stimuleert ondernemerschap en ondersteunt startende ondernemers in de sector Food en Agri. StartLife bouwt continu aan haar relatienetwerk en samenwerkingsverbanden en biedt een compleet aanbod van onderwijsactiviteiten, netwerken en actieve ondersteuning en coaching van starters en jonge innovatieve bedrijven.

StartHub Wageningen is dé broedplaats voor (PhD) studenten op de campus van Wageningen University & Research, die een eigen onderneming willen starten. StartHub Wageningen biedt studenten ondersteuning bij de ontwikkeling van hun idee tot en met kantoor- en experimenteerruimte voor hun eigen bedrijf.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie neemt u contact op met de heer Jan Meiling, directeur StartLife te Wageningen, telefoonnummer 0317-486103, jan.meiling@start-life.nl